1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga Röster Än)
Loading...Loading...

Taksäkerhet, Taktvätt, Takmålning i Upplands Väsby

Taksäkerhet

Taksäkerhet är ett samlingsbegrepp på olika steganordningar, takbryggor, glidskydd, med mera – som är avsedda att placeras på tak. För att förebygga risker för olycksfall när man går eller arbetar på tak har man från samhällets sida ställt flera krav.

Man kan säga att takskyddet har två funktioner, att förebygga olyckor genom fall eller halkning på tak som är den mest primära funktionen, samt att skydda taket i sig, dvs att tegelpannor eller annat takbeläggningsmaterial inte ska skadas när taket beträds.

Kraven enligt Bygglagstiftningen gäller fasta takskyddsanordningar. Dessa anordningar skall, om det krävs enligt föreskrifterna, finnas på tak och de skall underhållas så att de inte rostar och att de hela tiden sitter i bärande konstruktion. Krav på fasta skyddsanordningar varierar, beroende på när de är uppförda, byggnadens fasadhöjd och taklutning.

Taksäkerhet

Vi använder oss bara av typgodkända material till säkerheten på ditt tak. Detta för att du som fastighetsägare och även olika sorter av underhåll, ska kunna beträda taket säkert.

Vänligen kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert.

Taktvätt

Att göra en taktvätt förbättrar utseendet och förhöjer värdet på fastigheten samt minskar framtida underhållskostnader. Luftföroreningar tillsammans med bl a alger och mossa på taket gör att taket slits mycket fortare. Smutsiga tegel- och betongpannor behåller fukten längre än rena pannor och risken för frostsprängning vintertid ökar markant.

Vi rekommenderar alltid kunden att göra en förebyggande antimossbehandling på taket efter en taktvätt, så att taket håller sig rent och fint längre så man slipper ny mossa på taket.

Taksäkerhet

Vi följer alltid Arbetsmiljöverkets regler för arbeten på höga höjder. Vi använder alltid sele med säkerhetslina. Innan vi startar arbetet gör vi en genomgång för varje objekt. Ibland krävs det att man använder skylift eller ställning.

Vänligen kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert.

Takmålning

Älvsjö Tak utför takmålningsarbete på alla typer av plåttak enligt kundens behov och önskemål. Vi väljer de mest rationella arbetsmetoderna beroende på underlaget och takets skick och jobbar endast med de erkänt bästa produkterna. Inget lämnas åt slumpen. Allt från förarbetet som skrapning, högtryckstvätt mm, till den färdigmålade taket görs med största noggrannhet och yrkesskicklighet.

Vänligen kontakta oss för besiktning, rådgivning och offert.

Taksäkerhet

 

Källa:  Vi är professionela Takmålning i Stockholm

Random Posts

LOAD MORE